Vandaag komt er een einde aan het tijdperk Design Revolution. Ruim 3 jaar was ik verantwoordelijk voor het reclamebureau. Eerst als manager, later als eigenaar. Samen met Maarten Rozeboom en Nick van Alst hebben we sinds die tijd een behoorlijk aantal aansprekende klanten kunnen bedienen van excellente reclame diensten.

In 2008 startte Design Revolution als een bedrijfsonderdeel van moederorganisatie JNF Groep in Veenendaal. Mede dankzij Frank van de Groep en Jacco Ursinus kreeg ik de gelegenheid om mijn ambities voort te zetten als ondernemer. Zodoende werd ik in 2009 eigenaar van het voormalige JNF label.

 

Hoe het begon

Onze introductie in Deventer is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Mede dankzij Hekje Network hebben we met een blog, video’s, posters en give aways een geweldige guerrilla actie gerealiseerd. Deze binnenkomer kon door de Deventer bedrijven, instellingen en concurrenten niet worden ontweken.

 

Brams Toegevoegde Waarde

De dienstverlening van Design Revolution kenmerkte zich al snel door de verenigde competenties van een vormgever, een programmeur en mijzelf. Onze klanten raakten gewend aan de diensten die daarbij hoorden en zo bouwde ik aan en duurzame relatie met hen. Nu, in 2011, maak ik opnieuw de balans op en stel ik vast dat ik me meer op mijn eigen competenties wil richten. Inmiddels hebben Maarten en Nick een nieuw onderkomen gevonden. Dat gaf mij de gelegenheid om mijn ambities weer centraal te stellen. Brams Toegevoegde Waarde werd geboren.

Mijn nieuwe positionering zal helaas betekenen dat ik een aantal klanten niet meer kan bedienen. Hen breng ik met een gerust hart onder bij een van mijn betrouwbare partners. Voor anderen zal het betekenen dat ik nog steeds voor hen actief blijf, maar in een andere rol en onder een andere naam. Bovendien maakt mijn aangescherpte dienstverlening het mogelijk nog intensiever met mijn partners samen te werken. De relatie met Axendo is daar een mooi voorbeeld van.

 

Bedankt

Ten slotte richt ik een woord van dank aan alle klanten en leveranciers die de afgelopen tijd hun vertrouwen aan Design Revolution gaven. Voor vragen over mijn nieuwe, of mijn oude dienstverlening klik je hier! De bedrijfsnaam Design Revolution zal om commerciële redenen nog een tijdje bij de KVK geregistreerd blijven.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>