Social Cards zijn een mooi voorbeeld van mijn gedachtegoed. Samen met mijn klanten probeer ik immers altijd te zoeken naar crossmediale oplossingen om hun klanten te bereiken. Het principe waarbij gebruikers weer traffic genereren voor de site is mijn typische signatuur. Social Cards zijn visitekaartjes waarop al jouw social networks staan vermeld. Om hier te komen heb je een persoonlijke link op jouw kaartje staan die met een mobiel, of achter de pc kan worden bezocht. Gebruikers van Social Cards halen na een netwerkbijeenkomst meer rendement uit hun inspanningen, omdat za na afloop eenvoudig kunnen worden gevonden. Een Social Card is het ideale aanvulling op uw bestaande visitekaartje.

Social Cards zijn visitekaartjes nieuwe stijl. Op de vierkante kaartjes staan niet alleen naam, functie en bedrijf van de kaarthouder, ze laten ook zien op welke sociale netwerken hij actief is. Wat de Social Card ‘social’ maakt is het feit dat deze is gekoppeld aan een persoonlijk webadres die de kaarthouder bij zijn bestelling ontvangt. Dit webadres staat op de Social Card en van hieruit kan de ontvanger van de kaart direct doorklikken naar de online profielen van de kaarthouder. “Zo wordt het online koppelen van je contacten heel eenvoudig” aldus Bram Groenen, bedenker van de Social Card. “Bovendien is er ruimte om een ‘pitch’ te vermelden waarin je over jezelf of je bedrijf vertelt. De ontvanger weet zo nog precies wie de Social Card heeft gegeven.”

Bron: Dutch Cowboys

 

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>