Social Cards zijn een cross mediaal concept van Bram Groenen. Bezoekers maken een online profiel aan met al hun social networks en ontvangen echte kaartjes met een QR code om uit te delen. De overgang van off- naar online netwerken wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Social Cards draaien om personal branding. “We stellen de persoon centraal, zoals het hoort tijdens het netwerken”.

Nu de hele workflow draait, start Bram met de ontwikkeling van nieuwe concepten en is zodoende op zoek naar een koper voor Social Cards.


“Social Cards waren eigenlijk het eerste concept dat ik van A tot Z heb ontwikkeld. Een enorme uitdaging waarbij ik met diverse partijen heb samengewerkt. In totaal zit er bijna 2000 uur werk in de volledige ontwikkeling van de hele workflow. Het bijzondere is dat alles tot in detail is uitgewerkt. Van het bestellen van de kaartjes en het bewerken van je profiel, tot de levering van de kaartjes bij je thuis”;
aldus Groenen.

Ik heb in de afgelopen tijd geleerd dat mijn kwaliteiten liggen in het bedenken en realiseren van creatieve concepten, maar dat ik geen hart heb voor de sales. Meer dan ooit realiseer ik me dat een goed salesplan minstens zo belangrijk is als een goed idee. Aangezien ik daar niet geschikt voor ben zoek ik een partij met een bestaand salesapparaat voor wie Social Cards een mooie aanvulling op hun bestaande dienstverlening kan zijn. Ik denk dan aan digitale drukkerijen, of bedrijven die al ervaring hebben met het bestellen en verkopen van online producten”.

Voor meer informatie of om uw interesse kenbaar te maken maakt u gebruik van het contact formulier op deze site.

 

Artikel door Johanna van Luin

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>