Met ingang van 1 september ben ik officieel Partner bij Axendo. Vanaf die dag werk ik 4 dagen in de week voor het internetbureau uit Leusden. Axendo was al jaren leverancier en later ook opdrachtgever van Design Revolution en Brams Toegevoegde Waarde. Dat deze relatie nu op deze wijze vorm krijgt kon eigenlijk niet uitblijven. Ik ben zeer gelukkig met deze ontwikkeling, waarbij ik bovendien de gelegenheid heb om in de vorm van BTW te blijven opereren. De komende tijd voeg ik mijn kennis van marketing duurzamer toe aan het Axendo product.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>