125 jaar innovatie past niet in deze commercial, maar we proberen het toch! Net zoals die veel te dikke Mercedes ook net niet voor mijn auto past als deze me toch weer besluit af te snijden. Ik kijk naar deze commercial en vraag me af… Iemand moet toch gedacht hebben dat het stereotype bevestigend zou werken om deze wagens bumperklevend af te beelden??

Als men typecasting nastreeft, is het gelukt.

2 Comments

  1. Roland

    ik heb altijd juist last van bumperklevers aan de vóórkant. Gek…..

    • Bram

      Rijd je zelf ook Mercedes? De mooiste metafoor is misschien wel dat er nergens in de reclame een bestuurder zit. Staat dat voor de holle leegte van de ziel van de Mercedesrijder? Ik vind de Mercedes een geweldige auto hoor, maar deze commercial is gewoon niet handig voor het imago van de gemiddelde bestuurder.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>