Pamela Meyer laat in deze video zien dat met een beetje training iedere leugenaar te doorgronden is. In een tijd waarin topmannen en politici telkens op het matje worden geroepen om hun functioneren, is het interessant te zien of er sprake is van opzet of onschuld. Het gezicht en de lichaamshouding van leugenaars legt meestal de feiten bloot. Zij die alert zijn op deze tekenen hebben een voordeel in intermenselijk contact.

De manipulatieve aard van de mens komt in deze video ook aan bod. Een leugen is pas van waarde als iemand hem voor waar aan neemt, zegt Meyer. Het werkt dus twee kanten op, ook diegene die een leugenaar vertrouwd is verantwoordelijk voor de gevolgen.

Ik denk dat er in de nabije toekomst meer mensen komen die leugenaars direct kunnen doorprikken. Een goede manier om meer balans te krijgen, want ik denk dat zij die uitstekend kunnen liegen en manipuleren nu nog in de meerderheid zijn! Als dit thema je aanspreekt, kijk dan eens op Liespotting.com.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>