Sinds 2008 werk ik samen met Axendo in Leusden. Mijn competenties vullen aan op hun voornaamste dienstverlening, het bouwen van geweldige websites. Veelal treed ik op als projectmanager, of verzorg ik de functionele en technische inventarisatie vooraf. In deze rol krijg ik de gelegenheid om mijn toegevoegde waarde te bewijzen. Zo adviseer ik de opdrachtgevers over trends, fabels en fictie op het gebied van online marketing. Samen met Axendo werk(te) ik aan projecten bij het Diabetes fonds, Stichting Balans en Scholen in de kunst. In november presenteer ik met Axendo de mogelijkheden van Augmented Reality voor gemeenten op het Open Innovation Festival.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>