Als ik weer eens een flinke afstand in mijn auto moet afleggen, luister ik graag naar muziek. Ken je dat gevoel dat je net niet de juiste cd of usb-stick mee hebt genomen? Dat is behoorlijk balen. Gelukkig is er Spotify op mijn iPhone. Met een eenvoudig kabeltje koppel ik die aan mijn navigatiesysteem. Zodoende kan ik via 3g op elk moment, ieder liedje streamen.

Ik heb nog een ouderwets abonnement waarbij ik onbeperkt data kan consumeren en daarom is het beluisteren van muziek op deze manier nog eens kosteloos ook. Dat zet je aan het denken… Kan dat niet makkelijker?

 

De interfaces van navigatie systemen zijn vaak per fabrikant verschillend. Dom hoor. Waarom maken de fabrikanten geen gebruik van android of osX? Gewoon een app downloaden op je navigatie systeem met een eigen simkaartje!? Voortaan luistert iedereen radio via de stream in plaats van FM. Moet je eens voorstellen wat er dan allemaal mogelijk is. Ik wacht het in ieder geval niet af en heb met eigen handen deze mock-up in elkaar gedraaid!

 

One Comment

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>